¨

Behöver du hjälp med att montera möbler från IKEA?

Det spelar ingen roll om du har köpt en liten byrå från IKEA eller ska inreda hela lägenheten med möbler så hjälper vi dig.
Våra erfarna möbelmontörer hjälper dig med just Ditt behov.


En del tycker det är kul att montera möblerna själv medan andra hellre slipper det. Vi ser flera fördelar med att ta hjälp med monteringen av sina IKEA-möbler istället för att göra det själv.
Det kan vara så att man har köpt ett garderobssystem till exempel och det kan vara lite besvärligt att montera själv.
Om man inte vet hur man gör och har erfarenheten - precis som vi har.


Ibland kan det också vara så att man helt enkelt inte vill av någon anledning och då har vi våra montörer som gärna hjälper Dig.


Hur fungerar det att få sina möbler från IKEA monterade?

Det är superenkelt att ta hjälp av oss. Vi gillar att ge bra service och vi gillar att det ska vara enkelt. Titta själv:


Beställ och köp

Beställ, handla dina möbler på ikea eller jysk t ex

1.

Kontakta oss

Kontakta oss för prisförslag så bestämmer vi tid när vi kommer.

2.

Monterat och klart

Koppla av, gör annat medan vi monterar dina möbler åt dig.

3.


Det enda som du egentligen behöver göra efter att du har beställt/köpt dina möbler från IKEA är att kontakta oss - resten sköter vi. Bra va?


Efter monteringen då?

När vår montör är klar med monteringen av din IKEA möbel så kontrollerar ni tillsammans att allt är ok. Sedan är det bara betalningen kvar - den kan du göra antingen via Swish eller via faktura. Väljer du faktura tillämpar vi 10 dagars betalningstid från fakturadatumet.


Vill du att vi tar med oss emballaget så kan vi göra det - nämn det för oss vid bokningen, det kan även tillkomma en liten avgift för det.

Har du någon gång kommit hem med en ny möbel från exempelvis IKEA? Superglad och redo att ställa upp den i rummet precis så som du planerat. Först måste du bara montera ihop den. Hur svårt kan det vara? Hur många skruvar som helst och vilken del ska vara vart? De flesta av oss har nog upplevt det. Tänk vad skönt det vore om någon annan tog hand om det här istället så att du kunde göra något roligare.

Vi hjälper våra kunder att montera möbler från alla olika sorters leverantörer och butiker så att du kan fokusera på annat. När du har köpt din möbel kontaktar du helt enkelt oss för prisförslag. Efter det kommer vi till dig på avtalad tid och monterar din möbel åt dig. Dessutom kan du välja till en tjänst där vi forslar bort och slänger förpackningar och emballage.

Möbelmontering när det passar dig

Vi förstår att man ibland kan ha mycket att göra och att tiden inte alltid räcker till. Att montera möbler kan vara en långdragen syssla då man hellre gör något annat. Där kommer vi in i bilden. Vi monterar dina möbler åt dig på en tid som passar dig. Vi finns tillgängliga dagtid och kvällstid och till och med helger. Kontakta oss idag för prisförfrågan.

Montering av kontorsinredning

Förutom montering av möbler till privatpersoner så monterar vi även möbler och inredning på kontor. Har ni precis flyttat in på ert nya kontor eller har ni kanske valt att förnya möblerna på ert befintliga kontor och behöver hjälp med montering? Kontakta oss så hjälper vi er. Våra medarbetare har lång erfarenhet från möbelmontering och sköter det på en tidpunkt som passar dig. Vi forslar även bort och slänger förpackningar och emballage.

Hantverkshjälp vid möbelmontering

Många möbler, exempelvis byråer och bokhyllor behöver förankras i väggen, så kallat tippskydd. Vi hjälper givetvis till med detta. Efter att vi monterat ihop din möbel så berättar du för oss vart du vill att den ska stå så monterar vi fast den på ett säkert sätt. Detta är viktigt för att möbeln inte ska falla på exempelvis ett barn eller husdjur. Vi hjälper även till att skruva upp vägghyllor och liknande. När du bokar tid med oss så förklarar du vad som ska göras och vi ser då till att ta med oss alla verktyg som kommer att behövas när vi kommer ut till dig.

Vi monterar även utemöbler

Glöm inte att vi även monterar utemöbler. Oftast när man köper utemöbler så behöver även dessa monteras ihop. Det kan både vara svårt och tidskrävande. Våra duktiga medarbetare hjälper dig med montering så att du kan ägna dig åt roligare saker. Vi monterar möbler från alla tillverkare som exempelvis IKEA, Jysk, Mio osv. Hör av dig till oss idag för att boka in ett besök från oss.

Så går det till när du anlitar oss för möbelmontering

  1. Prisförslag; Kontakta oss när du har köpt din nya möbel för att få prisuppgifter. Nu uppger du även om du vill att vi ska forsla bort och kasta eventuella förpackningar och emballage. Vi bokar in en tid som passar dig.

  2. Möbelmontering; Vi kommer hem till dig på avsatt tid för att montera ihop dina möbler. Vi har med oss egna verktyg så att du slipper tänka på det.

  3. Betalning; Efter att vi monterat ihop dina möbler väljer du om du vill betala med Swish eller via faktura. Om du har valt till tjänsten att vi ska kasta förpackningarna så tar vi med oss dessa.

Nöjda kunder.

Ta del av vad några av våra kunder har sagt om oss efter att vi hjälpt dem med möbelmontering.

"Fick hjälp med montering av bäddsoffa inköpt på Ikea. Snabbt svar på förfrågan, vänligt bemötande samt trevlig service. Kort sagt väldigt nöjd!
Five stars!!!"

Marianne, Göteborg

"Fantastiskt bra! Snabbt svar, bra service och mycket väl utfört arbete. Dessutom trevliga att prata med. Rekommenderas starkt!

Väldigt bra priser också"

Peter, Torslanda

"Behövde akut hjälp med en hylla som jag inte fått dit själv. Man svarade snabbt, var supertrevliga och det var snabbt utfört. Mycket bra service - Tack!"

Johanna, Borås

"Behövde hjälp med montering av skrivbord och fick snabbt svar. Monteringen utförts noggrant. Mycket bra service. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera"

George, Borås

“Excellent service! Very quick and pro active answer! Flexibility to schedule the best time for the customers, which is very important! Very well done service! Very easy to get in contact with! I highly recommend Magnus and I will hire him again if I need to assemble more furnitures in the future”

Juliana, Göteborg

Vill du också få ett väl utfört arbete till ett sjyst pris?
Skicka en bokningsförfrågan till oss så hör vi av oss