¨

Behöver ni hjälp med att montera pax garderob från IKEA?

Det första du behöver gå igenom innan man startar monteringen av sin IKEA garderob är att se över så man har dem verktygen som man kommer behöva.
Här är listan på dem verktyg som du kommer behöva:
Hammare
Skruvdragare (OBS! Glöm inte bitsen)
Skruvmejsel, för alla skruvtyper
Vattenpass
Måttband eller kanske en tumstock
En penna (blyerts blir bra)


Bra, nu har du alla verktyg som du kommer behöva för att få ihop din pax garderob.
Eftersom du har beställt och köpt garderoben redan så vet du också att det finns en mängd olika modeller med eller utan skjutdörrar. Du har kanske också designat din själv via deras planeringsverktyg online för pax garderober.


Men vad ska man börja med när man monterar sin pax garderob från IKEA?

Du måste alltid följa monteringsanvisningen som du får med dina paket. På så vis så minimerar du risken för att du skulle göra fel, om du följer anvisningarna vill säga.

En stor fördel med pax-serien är att du själv kan kombinera flertalet olika moduler för att få det garderobssystem som passar för just ert rum.


Men om vi tittar på en vanlig variant så ger vi dig lite gratis tips på hur man ska göra.
1. Börja med att montera ihop stommen för garderoben. Det är viktigt att den blir stabil.
2. Placera modulerna sida vid sida och montera ihop dem med varandra.
3. Ta nu ditt vattenpass och kontrollera så garderoben står rakt och att sidstyckena är i rak vinkel det vill säga 90 grader från golvet.
4. Skruva fast dörrarnas skjutskena i både överkant och i nederkant på dem olika modulerna.
5. Skruva fast hänganordningarna på skjutdörrarna - både upptill och nertill. Vi råder dig till att lägga skjutdörrarna på en filt på golvet när du ska göra detta.
6. Nu ska du haka på dörrarna en i taget på modulernas skjutskenor. Kontrollera så dem vägs in ordentligt och att dem sitter korrekt.
7. Montera sedan dörrstoppen längst ut på skjutskenorna.
8. Så, nu är stommarna klara. Bra jobbat!Har du någon gång kommit hem med en ny möbel från exempelvis IKEA? Superglad och redo att ställa upp den i rummet precis så som du planerat. Först måste du bara montera ihop den. Hur svårt kan det vara? Hur många skruvar som helst och vilken del ska vara vart? De flesta av oss har nog upplevt det. Tänk vad skönt det vore om någon annan tog hand om det här istället så att du kunde göra något roligare.

Vi hjälper våra kunder att montera möbler från alla olika sorters leverantörer och butiker så att du kan fokusera på annat. När du har köpt din möbel kontaktar du helt enkelt oss för prisförslag. Efter det kommer vi till dig på avtalad tid och monterar din möbel åt dig. Dessutom kan du välja till en tjänst där vi forslar bort och slänger förpackningar och emballage.

Möbelmontering när det passar dig

Vi förstår att man ibland kan ha mycket att göra och att tiden inte alltid räcker till. Att montera möbler kan vara en långdragen syssla då man hellre gör något annat. Där kommer vi in i bilden. Vi monterar dina möbler åt dig på en tid som passar dig. Vi finns tillgängliga dagtid och kvällstid och till och med helger. Kontakta oss idag för prisförfrågan.

Montering av kontorsinredning

Förutom montering av möbler till privatpersoner så monterar vi även möbler och inredning på kontor. Har ni precis flyttat in på ert nya kontor eller har ni kanske valt att förnya möblerna på ert befintliga kontor och behöver hjälp med montering? Kontakta oss så hjälper vi er. Våra medarbetare har lång erfarenhet från möbelmontering och sköter det på en tidpunkt som passar dig. Vi forslar även bort och slänger förpackningar och emballage.

Hantverkshjälp vid möbelmontering

Många möbler, exempelvis byråer och bokhyllor behöver förankras i väggen, så kallat tippskydd. Vi hjälper givetvis till med detta. Efter att vi monterat ihop din möbel så berättar du för oss vart du vill att den ska stå så monterar vi fast den på ett säkert sätt. Detta är viktigt för att möbeln inte ska falla på exempelvis ett barn eller husdjur. Vi hjälper även till att skruva upp vägghyllor och liknande. När du bokar tid med oss så förklarar du vad som ska göras och vi ser då till att ta med oss alla verktyg som kommer att behövas när vi kommer ut till dig.

Vi monterar även utemöbler

Glöm inte att vi även monterar utemöbler. Oftast när man köper utemöbler så behöver även dessa monteras ihop. Det kan både vara svårt och tidskrävande. Våra duktiga medarbetare hjälper dig med montering så att du kan ägna dig åt roligare saker. Vi monterar möbler från alla tillverkare som exempelvis IKEA, Jysk, Mio osv. Hör av dig till oss idag för att boka in ett besök från oss.

Så går det till när du anlitar oss för möbelmontering

  1. Prisförslag; Kontakta oss när du har köpt din nya möbel för att få prisuppgifter. Nu uppger du även om du vill att vi ska forsla bort och kasta eventuella förpackningar och emballage. Vi bokar in en tid som passar dig.

  2. Möbelmontering; Vi kommer hem till dig på avsatt tid för att montera ihop dina möbler. Vi har med oss egna verktyg så att du slipper tänka på det.

  3. Betalning; Efter att vi monterat ihop dina möbler väljer du om du vill betala med Swish eller via faktura. Om du har valt till tjänsten att vi ska kasta förpackningarna så tar vi med oss dessa.

Nöjda kunder.

Ta del av vad några av våra kunder har sagt om oss efter att vi hjälpt dem med möbelmontering.

"Fick hjälp med montering av bäddsoffa inköpt på Ikea. Snabbt svar på förfrågan, vänligt bemötande samt trevlig service. Kort sagt väldigt nöjd!
Five stars!!!"

Marianne, Göteborg

"Fantastiskt bra! Snabbt svar, bra service och mycket väl utfört arbete. Dessutom trevliga att prata med. Rekommenderas starkt!

Väldigt bra priser också"

Peter, Torslanda

"Behövde akut hjälp med en hylla som jag inte fått dit själv. Man svarade snabbt, var supertrevliga och det var snabbt utfört. Mycket bra service - Tack!"

Johanna, Borås

"Behövde hjälp med montering av skrivbord och fick snabbt svar. Monteringen utförts noggrant. Mycket bra service. Är mycket nöjd och kan varmt rekommendera"

George, Borås

“Excellent service! Very quick and pro active answer! Flexibility to schedule the best time for the customers, which is very important! Very well done service! Very easy to get in contact with! I highly recommend Magnus and I will hire him again if I need to assemble more furnitures in the future”

Juliana, Göteborg

Vill du också få ett väl utfört arbete till ett sjyst pris?
Skicka en bokningsförfrågan till oss så hör vi av oss